KARTOTEK UTBILDNINGAR ANSÖKAN FÖR KARTOTEKS ELEVER HYRA INSTRUMENT KONTAKTA OSS AKTUELLT  
     
 

Komm gärna och hälsa på oss
Isafjordsgatan 28A, Kista, Plan 5

Men ring först
08-745 02 10

 

Se Presentationen av
Kart- och
mätkursen år 2020 

Välkommen till Kartotek
Vi arbetar med utbildning inom mätning, kartteknik och GIS.

På Kartotek utbildar vi främst Mätnings- och karttekniker/ingenjörer men vi erbjuder också företagsanpassade kurser inom området. Våra utbildningar äger till största delen rum i våra lokaler i Kista och på distans.. Företaget äger en modern instrumentpark som, när den inte behövs i utbildningarna, kan hyras ut.

Kartotek har under 25 år utbildat mer än 1000 studenter, varav så gott som alla fått jobb efter examen. Vi har ett mycket gott samarbete med branschen som består av kommuner, olika konsultbolag, byggföretag och statliga verk såsom Lantmäteriet och Sjöfartsverket. Efterfrågan på mät- och karttekniker/ingenjörer är idag mycket stor och beräknas vara det i många år framöver.

Långa yrkeshögskoleutbildningar - två startar i höst

Specialiserad mätningsteknik för järnväg och anläggning
– Yrkeshögskoleutbildning YH, 415 Yhp, 2 år
(Start: 19 augusti 2024)
Denna utbildning är online med vissa fysiska träffar i Kista, Stockholm. Det är idealiskt för dem som vill arbeta både inomhus och utomhus med avancerad teknik. Kursen täcker byggteknik, entreprenadjuridik, fotogrammetri, geodesi och mer.
Sista ansökningsdag är 26 maj 2024 - Öppem för sena ansökningar

För mer info, se studentum.se

Mätnings- och kartteknik
– Yrkeshögskoleutbildning YH, 415 Yhp, 2 år
(Start: 19 augusti 2024)
Utbildningen sker mestadels på plats i Kista med vissa online-moment. Denna kurs ger färdigheter inom mätteknik, kartografi, GIS, och många andra relevanta ämnen för en karriär inom bygg och infrastruktur, kommuner m.m..
Sista ansökningsdag är 26 maj 2024 - Öppem för sena ansökningar

För mer info, se studentum.se

Kartotek, Kart- och teknikutbildarna i Haninge AB | Isafjordsgatan 28A | 164 40 Kista | Tfn 08-745 02 10 | info@kartotek.se